Wednesday, May 21, 2008

Salam Ukhuwwah dari penulis..

Terima kasih kepada semua pengunjung blog ini yang sudi memberi komen, nasihat, teguran dan sebagainya. Penulis amat mengalu-alukan sebarang nasihat penambahbaikan blog ini dari masa ke semasa.

Juga pada blog-blog lain yang sudi merangkaikan blog ini pada blog kalian. Jazakallhu Khairan Kathira.

Adapun tujuan pembinaan blog ini pada asalnya adalah sebagai memenuhi syarat satu bengkel pembinaan blog yang diadakan pada pertengahan April yang lalu (rujuk posting 14 April 2008). Bagi meneruskan laman blog yang sudah terbina, penulis mula memikirkan akan halatuju blog ini. Adakah penulis layak untuk meneruskannya sebagai Blog Panitia Pendidikan Islam SKSV atau sekadar title blog yang 'tidak serupa bikin'.

Hasilnya, seperti mana yang anda tatapi sekarang.. Penulis belum fokus pada sesuatu tajuk. Sebaliknya, penulis akan menghantar 'posting' yang bercampur-campur seperti berikut:
1. difikirkan sesuai dengan dunia Pendidikan
2. yang ada hubungkait dengan Panitia Pendidikan Islam
3. yang dirasakan isu penting dalam masalah Umat Islam
4. khutbah mingguan
5. keratan akhbar yang sesuai dengan hal semasa
6. tulisan @ karya blogger lain yang menarik untuk dikongsi bersama
7. maklumat umum berkaitan SKSV
8. dan lain-lain...

Oleh yang demikian, diharapkan apa yang dipersembahkan ini membawa 1001 faedah buat penulis khususnya dan pembaca amnya.. baik untuk GPI (+ jQAF) seluruh negara dan guru-guru lain serta sesiapa sahaja yang singgah menjengok di blog ini.

Akhir kalam, moga dengan wujudnya blog sedemikian akan mencambahkan perkongsian pintar antara GPI seluruh negara seterusnya memantapkan kerjaya sebagai muallim & daie walau di mana jua kita berkhidmat.

Sebarang cadangan boleh ditinggalkan pada 'shoutbox' yang tersedia atau emailkan pada nawfal_07@yahoo.com.

Ma'as salamah

No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin