Wednesday, March 4, 2009

Gambar Hari Sukan Edisi Akhir


A: Attention: Lane 2 FALSE START..
B:Menunggu di 'starting chairs'
C: Larat ke? macam dah nak pening ni...
D: Mana peserta berikutnya? Kalo lambat lagi, kami nak bergambor jap..


A: Acara Lompat Jauh P
B: Acara Lompat Jauh L
C: Acara apa ni? tak pasti..
D: Hadiah disampaikan oleh PK Koku

A: Cikgu bagi hadiah buku ni.. lepas ni rajin-rajinlah belajar
B: JannatulFirdaus.. sambil lari.. sambil toleh belakang..
C: Photo finish terpaksa dilakukan bagi mengelakkan kontroversi
D: Undi lorong pun nak senyum???

A: Ke garisan.. sedia... KELEPAP! (Bunyi Clapper)
B: Salam.. cium tangan... hormat..
C: Amirul ni lari ke terbang? Kaki tak pijak tanah...
D: Jannatulfirdaus.. kalau lari memang hebat... dalam kelas patutnya hebat jugak!


A: Eh! ambik baton dah le...tangan aku pun ko nak tarik.. melampau ni...
B: Team kuartet jemputan..
C: Kuartet SJKC Ho Pin memenangi acara 4 x 100 L
D: Asmi pelari pertama.. team SKSV



A: Bekas Murid SKSV turut hadir memeriahkan sukan...
B: Lain kali, kita buat sukan waktu petang la.. panas sangat ni.. petugas pun dah pancit..
C: MC untuk sesi terakhir..
D: GB kita ni pakai baju rumah Kuning?


A: Macam mana nak lari ni? bawa kon ni sekali ke?
B: Hadiah ni share dengan kawan-kawan, tau? Banyak ni...
C: Lambat lg ke nak TARIK TALI?
D: Kak Yong & Kak Yan... Best Friend



A: 4 x 100M Lelaki Kelas B
B: Alamak.. dah nak sampai... tapi dah tak larat ni...
C: Kalo tak masuk gambor aku dalam blog.. siap ler... (ugutan?)
D: Jauhnya Firdaus meninggalkan lawan... kecil-kecil cili padi.. (juga merupakan Johan Rawi)


A: Korang tarik kuat-kuat tau... hehehehe
B: Tengok ustazah! Macam ni ha..
C: Jossi dgn Bah Anis.. Sapa depan Bah Anis tu? Mak dia ker?
D: Kami dua orang dah cukup.. yang lain action je...



A: Cepat la umum.. kami dah panas ni.. 12.30 tgh...
B: Johan Tarik Tali Perempuan..
C: Johan Tarik Tali Lelaki.. 2 tahun berturut-turut..
D: Olahragawati SKSV 2009 Asmi Hasna Abd. Rani (juga merupakan pemain Congga Soutul Mawaddah SKSV)




A:Olahragawan SKSV 2009: Mohd Amirul Sufian Mohd Shahudi.. Rumah HIJAU
B: Nor Hanani Hussin ni menang ape ye.. lupa la pulak..
C: Firdaus Azri: Ketua Rumah Merah : JUARA SUKAN 2009
D: Masing-masing menunggu pengumuman dari Cikgu Fadzyan.




3 comments:

DUN A. RANI said...

1. Ada "starting chair"? Dasatttt!!!

2. Sukan dpt hadiah buku? NILAM mesti mantopsss lepas ni...

3. Baju kuning salah...merah, biru, ijo pun salah...nasib org glam...semua dok perati!

4. Yg mana Bah Anis? Bertopi tu ke...?

5. Lelain ok...tahniah kpd pelapor...tugasan yg cemerlang dan terbilang....tp mana cgu zeck dlm edisi akhir...dh tumpo ke?

GPI SKSV said...

to DUN A. RANI...
replying..

1. ingat SKSV ni lekeh ker? hishhh.. Org lain je yg slalu memandang SKSV sebelah mata..

2. Ya.. itulah namanya 'serampang 2 mata..'

3. Kalau boleh, baju bior yg takde kaitan dgn rumah sukan... mcm guru lelaki: Baju Khakis, guru perempuan: Lavender. (baju sponsor tu...)

4. Bertopi tu cikgu yg jaga Bah Anis daaa...

5. Dia ada.. rasanya masa tu dok makan kot.. lunch time.. Nasi lauk ikan goreng, sambal bilis & kobis masak lemak.. sapa sponsor ni? entah.. makan jer..

sonata anak kancil said...

Wow hebat lah sukan GPI...Dengan bebudak kecik2 comel loteh ni, seronok, dengar kata ...sekolah menengah ni tahu2 aje la, perasan dah besar sangat, nak buat fiil pulak...banyak no cekadaknya...

kita orang pakai baju t-shirt warna oren+kelabu = tak sokong mana2 pasukan H/M/K/B...

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin