Monday, July 19, 2010

Gambar Ceramah Isra MikrajAlhamdulillah majlis pada pagi ini berjalan dengan lancar. Majlis bermula kira-kira jam 8.30 pagi dengan dipengerusikan oleh Us. Shariffuddin Ahmad. Bacaan doa bagi menambah keberkatan majlis ilmu disempurnakan oleh Imam Muda Us. Mohd Farhan Shamsuddin. Seterusnya, bacaan Ayat-ayat suci Al-Quran diperdengarkan oleh Adik Mohd Hareez Imran B. Hamizon Murid Tahun 4.

Sebagai selingan, para penonton diperdengarkan dengan lagu yang bertujuan mendidik jiwa, Tobat Maksiat yang disampaikan oleh murid Lelaki Tahun 6.

Ceramah bermula kira-kira jam 8.50 pagi, disampaikan oleh Al-Fadhil Ustaz Mohd Pauzi Alias, Pegawai Penguatkuasa JAIP Cawangan Slim River. Murid-murid begitu tertarik dengan ceramah yang disampaikan. Ceramah berakhir kira-kira sejam kemudian.

Slot Kuiz Isra Mikraj berlangsung antara jam 10.00 pagi hingga jam 10.30 pagi, yang mana 15 hadiah menarik disediakan.

Pada jam 10.30 pagi semua murid bersurai, rehat dan menyambung kelas semula pada jam 10.45 pagi. Terima kasih diucapkan kepada semua pihak yang terlibat secara langsung dan tidak langsung dalam menjayakan majlis pada hari ini.


No comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin